Bidermajeri

Bidermajer je jedan od veoma bitnih detalja svakoj mladi. On je odličan modni detalj koji može da odgovara venčanici, detaljima u sali ili cvetićima kojima se kite goste.

Da bi vam ostao kao uspomena ne mora da bude od plastičnog cveća, može da bude od papira.

Bidermajeri od papira ne samo da su dugovečni, već znaju da liče i na prirodne, pa je veoma teško da prepoznate razliku. Za razliku od bidermajera od pravog cveća, ovi od papira mogu da budu u bojama koje možda nećete pronaći u prirodi. I naravno, možete da ih uskladite uz bilo koji detalj na vašoj svadbi.

Svi cvetovi su unikatni i jedinstveni, bez upotrebe matrica i sablona. Prave se od raznih vrsta najkvalitetnijih i najfinijih papira domace i strane proizvodnje.
Svaki od ovih buketa i bidermajera je jedinstven, poseban i neponovljiv. Ne postoje dva identična, niti bi se mogla napraviti jer kombinacije boja, oblika i velicina su beskonacne.
Svaki buket je spoj Vasih želja i moje maste. U izradu svakog uključeno je puno paznje, pozitivne energije i ljubavi.

Izaberite boju koju želite, ostvarite svoj san – neka vam u buketu, na venčanju budu cvetovi baš one kombinacije boja koju ste oduvek želeli! Ne postoji ništa što može ograničiti našu maštu!